• 29
    https://twitter.com/...-JBmf995_33SVFBSCnUQ

    fiyatları “pahalı” olmayan kombinelerdir.

    alım gücümüzün düşmesi, enflasyona yenilen orta kesim(yalnız unutulmasın bu enflasyon avrupda’da var, yabancı futbolcunun hayatında da var) ve bir sene önceki kombineleri sudan ucuza almış olmanın verdiği mutluluk üzerine açıklanan fiyatlar tabi ki bir şok etkisi yarattı. çok doğal. herkesin farklı farklı fikirleri de olacaktır, bana göre fiyatlar olması gerektiği gibi kimine göre pahalı vs vs.

    ancak kombine satışlarından elde edilecek olan finansmanı küçük görmek kabul edilemez. çok yfak bir hesap yapın, vip satışlar dahil yaklaşık 40.000 kombine satmayı hedefleyen bir kulübüz. koltuk fiyatlarını koltuk adediyle çarptığınız zaman yaklaşık 30milyon euro ediyor. kulübün bu paraya ihtiyacı olmadığını düşününülüyorsa çok yanlış düşünülüyor. kombine satışları kulüplerin en çok önem verdiği kalemlerden biridir. ve ufacık oynamalarla milyon euro farklar yaratılabilen bir kalemdir. fiyatlandırma politikasının yanlış olup olmadığını ise satış sayılarından göreceğiz.

    ayrıca kimse profile de laf atmasın, 2013’de real’i yendiğimiz maçta da statta yine onlarca turist ile yanyan izledim, kale arkası da yine ultraslan vardı 80.dakikada ninni söyleyen. kombine fiyatları 2.000 tl de olsa 20.000 tl de olsa bu ülkede karaborsa bitmez(inanılmaz kısıtlayıcı devir/transfer kuralları koymadığın müddetçe). yarın bi şampiyonlar ligi maçına çıkalım maça gelen profilin 2013’den farklı olma ihtimali yok.

    localara ise ayrı bir dünya tabi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın