• 32647
    2022-2023 sezonunda kalan bugün itibariyle kalan maçları şu şekilde:

    alanyaspor-galatasaray
    galatasaray-karagümrük
    beşiktaş-galatasaray
    galatasaray-başakşehir
    ankaragücü-galatasaray
    istanbulspor-galatasaray
    galatasaray-sivasspor
    galatasaray-fenerbahçe

    son iki maçı saymıyorum. 6 maçımız kaldı, 3'ü çok ciddi. birincisi her zamanki gibi en tehlikeli deplasmanlardan olduğu için alanya maçı. ikincisi beşiktaş deplasmanı, üçüncüsü başakşehir. üç maçta da puan kaybı potansiyeli var. başakşehir anlamsız gelebilir ama konsantrasyon sağlayıp kapandıklarında nasıl saçma işler döndüğüne kupada şahit olduk. şans yanlarında olursa epey zorlu geçecektir.

    beşiktaş maçı hem deplasman hem de kendi içlerinde bir hava yakaladılar. sebebi hakem ittirmesi de olsa, şenol güneş de olsa, raymond veya abubakar da olsa fark etmez. zor maç olacak.

    şu an için en önemlisi tabiki alanya maçı. salı günü otobüs çekmiş takıma karşı kilidi erken açamazsak sabırla oyun oynamaya top çevirmeye devam etmeliyiz. birinci gol gelince nasıl helva gibi dağılıyorlar görüyoruz.

    bu üç maçtan minimum kayıp demek bana göre istanbulspor-galatasaray maçı sonrası şampiyonluk turu demek. bu üç önemli maçın ikisi nisanda. eğer ki kayıp olmazsa mayıs ayının başında havlu attırırız rakiplere.

    bu çıkarımların sebebi de aleyhimize yapılan hakem hataları. şimdiye kadar doğru düzgün bir yönetim olsa şampiyonluğu nisan ayı içinde ilan etmiştik. o yüzden ne olacağı belli olmuyor. hiç bir şekilde rehavet yaşamamamız gerekiyor.

    herkese benden çay. ali ve lalesine çay yok. iyi haftasonları.
App Store'dan indirin Google Play'den alın