• 7
    detaylı yazdığım ilk tur serilerinin yanında kalan seriler hakkında kısa kısa yazarak ilk turu kendi adıma kapatmayı planlıyorum; zira uzun bir süre girdi yazmak için buralarda olamayacağım.

    milwaukee bucks (1) - miami heat (7) / chicago bulls (10): ne miami ne de chicago milwaukee karşısında pek bir varlık gösteremez. miami kazanırsa seri bence 4-0 biter. chicago kazanırsa lavine & derozan 1 maç alır 4-1 biter.

    boston celtics (2) - atlanta hawks (8): boston tatum ve brown ikisinin top kaybı yarıştığı bir maçta young'ın da coşması ile 1 maç kaybeder; seri 4-1 biter. en fazla 4-2 olur.

    philadelphia 76ers (3) - brooklyn nets (6): çok sevdiğim 2 oyuncu mikal bridges ve dorian finney-smith hatırına 1 maç veriyorum netse. embiid'i tutamazlar. 4-1 biter.

    cleveland cavaliers (4) - new york knicks (5): eğer sakatlığı olan julius randle seriye erken dönebilirse 7. maçı görebileceğimiz bir seri olur. aksi durumda cleveland 4-1 veya 4-2 alır.

    denver nuggets (1) - minnesota timberwolves (8) / oklahoma city thunder (10): oklahoma ümit ettiğim sürprizi yaparsa denver'a 4-0 kaybeder diye düşünüyorum. jokic farklı bir seviye uzunu olmayan oklahoma için. minnesota kazanırsa çarşı pazar karışır. denver zor bela 4-2 veya 4-3 geçer diye düşünüyorum.

    memphis grizzlies (2) - los angeles lakers (7): hem steven adams hem de brandon clarke yokken anthony davis çok ağır basar diye düşünüyorum.

    sacramento kings (3) - golden state warriors (6): burası play-off gsw toparlanır basar geçer diyenlere saygım sonsuz ve muhtemelen haklı çıkacaklar; ama gerekçesini daha önce şu girdide belirtmiştim: (bkz: #3582730) 4-2 veya 4-3 sacremento sürprizi bekliyorum/istiyorum :)

    phoneix suns (4) - los angeles clippers (5): bu da detaylı yazdığım bir seri idi: (bkz: #3583507) suns'ın sadece bu serinin değil batının en büyük favorisi olduğunu düşünüyorum.

    son olarak batıda yüzdesel olarak suns 50, lakers 30, gsw 15, nuggets 5 finale yürür. (gsw ilk turda elenir dedim; ama tabi ki kingse karşı favori; finale çıkarsa da şaşırmam, sadece şampiyon olursa şaşırırım).

    doğuda yüzdesel olarak milwaukee 40, boston 40, philadelphia 20 finale yürür.

    final beklentim ise suns vs. celtics.
App Store'dan indirin Google Play'den alın