• 5
    şu ana kadar oynanan 4 play-in maçından sadece lakers tahminim tuttu; onu da sözlüğe oynandıktan sonra yazabilmiştim. kısacası rezalet tahminlerle başladım. sacramento-golden state serisi tahminim de bu rezaletlere yenisini ekleyecek muhtemelen; mesajlarla bana durumu belirten arkadaşlara sevgiler :)

    her neyse batıdaki 8.lik maçında minnesota oklahama'yı konuk edecek. açıkçası gönlümden geçenen okc'nin peri masalının devam etmesi; ama minnesota'da sanırım gobert oynayacak. pota altı ciddi anlamda hiç olmayan bir okc için bu iyi bir haber değil elbette. niyeyse okc'nin new orleans sonrası bir sürpriz daha yapmasını bekliyorum.

    doğudaki 8. lik maçında miami chicago'yu konuk edecek. chicago toronto deplasmanında 3. çeyrekte 19 sayıdan dönerek maçı aldı. tek şansları zach lavine'nin çılgın atmasıydı ki kendisi 39 sayı ile maça damga vurdu. tabi raptors'un ekip olarak 36 serbest atıştan sadece 18'inde isabet bulabilmesi de chicago'ya epey yardım etti. miami ise jimmy butler'ın kötü oynadığı bir maçı elbette kazanamazdı. skor kabızı miami'nin bir şekilde chicago'yu geçmesini bekliyorum; ama yine de bu maçın favorisi yok benim gözümde.
App Store'dan indirin Google Play'den alın