• 486
    son düzlüğe girilirken ortaya çıkan bu karamsarlığın nedeni tamamen maç içindeki hakem operasyonlarıdır. bu operasyonlara görünürde yeteri kadar karşılık verilemediğinden herkesi bir umutsuzluk kapladı, normal.

    ben yönetimin bu sessizliğinin arkasında icraat olduğunu düşünüyorum. başakşehir maçında iş işten geçti, kupa yolundan atıldık belki ama o maçtan sonra yönetimin ortalığı yıkmaması bana başka şeyler düşündürüyor. umarım yanılmam; yönetim gerekli yerlerde bu yaşadığımız haksızlıklara karşı önlemini almıştır, misillemeyi yapmıştır ve daha yapacaktır. bu kadar oyun gücü, kaliteli efor ve puan farkıyla buradan arkasındaki herhangi bir takıma şampiyonluk vermek sadece operasyonla olur ve gün sonunda herkesin gözü önünde bu operasyonu galatasaray'a yapmaya cesaret edemezler.

    şunu da belirteyim; burada herkes saha içini konuşurken ben yıllardır nasıl akıl almaz şekilde doğrandığımızı söylüyorum. başakşehir ve özellikle beşiktaş sezonlarında çok büyük şaibeyle şampiyonluğumuz çalındı, bu sene de kafa kafaya gidiyor olsak belki ama mevcut durumda gün sonunu böyle tamamlamaya cesaret edemezler.

    biz tam konsantrasyon ile maçları kazanacak iradeyi koymalıyız. bakın çok iyi oynamalıyız demiyorum, kazanacak iradeyi koymalıyız bu sene çoğunlukla yaptığımız gibi. ha önümüzdeki maçlarda operasyona devam edip ligi kafa kafaya getirmek isterlerse olay başka yere gitmeli; hem taraftar hem yönetim olarak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın