• 470
    aleyhimize çok büyük hataların olduğu sezon. birçok kişi amatör kötülük olarak tanımladı yeri geldikçe ancak bence yapılan inanılmaz derecede profesyonelce.

    1. ligin ilk başlarından itibaren verilmeyen penaltılar, takımımıza çıkan saçma kartlarla en baştan yarıştan atılmaya çalışıldık. ancak bu dönem takımın maçın son dakikasına kadar ayakta kalması birçoğunun hevesini kursağında bıraktı.

    2. ligin ortalarına geçilirken artık dozu artırmaya başladılar. kayserispor maçındaki net penaltı ve alanyaspor maçındaki kırmızı kart zaten bunların işi ne kadar ilerletebileceğini gösterdi.

    3. alanyaspor maçı sonrası nasıl doğrandığımızı artık herkes anladı. kulübün verdiği tepki çok yerindeydi. bu maçın akabinde birkaç maç dokunmadılar. bu süreçte de bjk ve başakşehir maçlarındaki ezici oyunumuzu izlemiş olduk zaten. sonra da dünya kupası arasına girildi.

    4. dünya kupası dönüşünde eksik kadroyla yine galibiyetler devam ederken sivas maçı oynandı. bu maçta bizim lehimize hata yapılmadı. bizim lehimize iş çevrilecek olsa nelsson'un penaltısı verilirdi. ancak noldu, absürd bir olayla aleyhimize bir algı oluşturuldu. sonra tüm spor kamuoyu bilinçli biçimde karşımıza geçti.

    5. sivas maçı sonrası artık fener lehine inanılmaz hataları görmeye başladık. bununla birlikte biz de resmen doğranıyorduk. ancak yine de artık takım iyice oturduğundan fb deplasmanı ve birçok maçtan alnımızın akıyla çıktık. sonrasında da maalesef deprem oldu ülkemizde.

    6. deprem sonrası lale orta ile birlikte oyun devam etti. ancak bu oyun artık dünya spor tarihine geçecek nitelikteydi. öyle ki, bir mhk başkanı çıktı canlı yayına görüntü gönderdi bizim aleyhimize olan bir durum için. bakın bunun izahı yok. bu resmen sizi şampiyon yapmayacağız anlamına geliyor.

    7. bu olay sonrasında durmadan fb iteklenmeye başlandı. ancak bjk maçında ne kadar iteklense de, bir yerde kaçak verildi. hasbelkader bjk defolu feneri yendi ve ibre bize döndü yine. her ne hikmetse geçen hafta fb deplasmanında doğranan bjk bu hafta inanılmaz bir kırmızı atlanarak galibiyetle ödüllendirildi.

    bu aşamadan sonra artık bjk yedekte tutulacak. bizim bjk maçında akla mantığa sığmayacak işler döneceğine eminim. eğer bize bjk yakınsa bjk, fener yakınsa fener lehine olmayacak işlerle karşılaşacağız. şampiyonluğu bizim elimizden almak için topyekün çalışacaklar. yönetimin, futbolcuların ve taraftarın azami ölçüde dikkatli ve konsantre olması gerekiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın