• 100
    yaptığı suç duyurusunun kulüp tarafından da destek görmesi gerekmektedir. daha önce de söylemiştim, türkiye'de futbol öylesine pisleşti ki mhk başkanı "evet ya galatasaray'ın hakları 2 maç arka arkaya yendi, hatalı kararlar verildi" diyip hala o koltukta kalabiliyor ve o hakemler hala görev alabiliyor.
    mhk başkanı bu hataları kabul ediyorsa var kayıtlarının açıklanması ve hakemlerin azledilmesi gerekiyor. eğer bu yapılmıyorsa "siz galatasaray'ın hakkını yiyin, ben tv'ye çıkıp özür diler hakkınızı korurum bir şey olmaz" düzeni devam edecektir.

    galatasaray, milyon eurolar yatırdı futbol takımına. aleni şekilde haklarımız yenerek değer kaybı yaratılıyor. oyuncularda psikolojik ve hatta fiziksel kayıplar da yaratabilirler. sorarım size dubois ve mertens'in ayağı kırılsaydı ne olacaktı?
    anayasa mahkemelerinde çözülemeyecekse avrupa insan hakları mahkemesine hatta fifa'ya gidilmeli.
    bu yapılan çok büyük suç. özellikle türkiye gibi düzenin kokuşmuş bir seviyede olduğu 5. sınıf dünya ülkesinde temiz eller operasyonu başlarsa baş üstünde baş kalmaz. herkes bu düzenin içinde. ama bu düzeni de biz değiştireceğiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın