resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 5820
    geçen sene travma yaşayan takımı ayağa kaldırmıştır. benim için en büyük ölçüt olan büyük maçlarda takım aslanlar gibi top oynamıştır.

    bize gelmesini zaten istiyordum ama bu sezon özelinde benden geçer notu çoktan almıştır. şampiyon olmasak bile önemli değil, sezon başında ilk 2’ye girsek yeter diyordum. kolay değil, bir sezon önce 13. olan, yöneticisinden, futbolcusuna, teknik adamından, oyun formatına kadar her şeyi değişen bir takımı bu hale getirmek her babayiğitin harcı değildir. imparator yapardı bunu, okan buruk da yapıyor. çok memnunum.

    bazen küçük detaylarda boğuluyor taraftar. çok gereksiz bir hareket bence. futbol aslında o kadar komplike bir oyun değil. teknik adam iyiyse zaten bir şekilde zirvede olursun. bu oyunun 70%’i teknik adamın maharetinden geçer. teknik adamlığın 70%’i ise adam yönetiminden geçiyor. bu kadar yıldızı, yıldız adayını, kendini yıldız sanan oyuncuyu bir arada oynatmak çok büyük maharettir. bu yönüyle sınıfı geçmiştir.

    kendisinin asıl sınavı avrupa maçlarında başlar. bir de dediğim gibi okan buruk hep bir istikrar problemi yaşadı. başarılı olduğu sezonun ertesinde pek bir varlık gösteremedi. akhisar’dan, başakşehirspor’a kadar bu durum vuku buldu.

    eğer okan buruk bu iki sınavdan da geçer not alırsa zaten kendisini tutamayız. direkt italya’ya yollarız.

    kendisine güveniyorum. bizi şampiyon yapacak. seneye ne olacak asıl onu merak ediyorum ben.
App Store'dan indirin Google Play'den alın