• 32609
    hataları var mı, var. şablonda sorun var mı, var.
    oyun kurulumuna çözümü hala bulamadık lakin
    net bir emek var, görece iyi kurulmuş bir kadro var, çok iyi olmasak bile yerel lig ve kupada yarıştığımız takımlardan daha iyiyiz.
    ancak ne bu emeğimizin, ne oyunumuzun hakkını koruyacak işleri yapamıyoruz.
    erden timur yönetimini transfer ve vizyon bakımından alkışlıyorum ama dursun özbek yönetimi yapılan haksızlıklara karşı önceki yönetimlerden farklı olarak hiçbir şey yapamıyor, saha içinde döktüğümüz ter masa başında gasp ediliyor.
    yine yönetim gereken sesi çıkaramadığı için hocamız konuşmak zorunda kaldı.
    konuşan okan buruk değil de fatih terim olsaydı, pfdk 38. maddeden değil, maç cezasına konu olacak bir maddeyle sevk ederdi.
    takım da hakkını gasp eden bu kuklalara gereken itirazı yapmıyor. bize yapılanlar yarıştığımız rakiplerimize olsa hakemi ablukaya alır sonucu alırlar.

    2 şubat 2020 ankaragücü kasımpaşa maçı'nda dever orgill penaltı beklediği pozisyondan gitti oturdu penaltı noktasına, kalkmadı. hakem de tıpış tıpış gidip izledi ve penaltı kararı çıktı.

    5 nisan 2023 galatasaray istanbul başakşehir maçında kaan ayhan'ın ağzına giren ayakta bizim takım gereken itirazı yine yapamadı. başlama vuruşunu yapmayın arkadaş; uyaracak, sarı verecek. başka bir oyuncu geçsin topun başına, ne yapacak.

    rakibin topu koluyla bariz iteklediği el pozisyonunda topu oyuna sokma, izlettir hakeme. hele ki mhk başkanının itiraflarından sonra hakkının yendiği pozisyonlarda itiraz etme elin çok güçlü. hakkını ararken gördüğün sarı kart sana mecburi adalet olarak geri dönecektir. tepkiyle topa vurup sarı görene kadar, haklı olduğun pozisyonun izlenmesini sağlamak için gör o kartı.
    futbolcu o protestoyu yaptığı anda tribünlerden yükselecek tepki de hakemi kıskaca alacaktır zaten.
    izlemeye mecbur bırakmamız gerekiyor. her ne kadar güvenilir biri olmasa da fırat aydınus'un itiraflarındann gördük ki yoğun itirazda hakemler bocalıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın