resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 5807
    hakem hatlarını ön plana çıkarıp kendisini tenkit etmezsek kendisine ve galatasaray'a kötülük etmiş olacağımız teknik direktör.

    5 nisan 2023 galatasaray istanbul başakşehir maçında hem başlangıç planı hem de değişiklikleri ile sınıfta kalmıştır. 5 atsak 6 tane yerdik bu plan ve kadroyla. başakşehir'in planına ilk 11 yetersiz kalsa da sadece beklere yapacağı "biriniz çıktığında diğeriniz geride kalsın" uyarısı bile başakşehir'in planını etkisiz kalabilirdi. maç boyu beklerin arkasına atılan her top kalemizde pozisyona dönüştü. maç bitene kadar senin benim gibi seyretti. ne bir uyarıda bulundu ne 3'lüye dönüp tehlikeleri azaltmayı düşündü.

    mesele galatasaray'ın pozisyona girmesi değildi ki yaptığı her değişiklikle hücumdaki etkinliğimizi de bitirdi. mertens'in çıktığı an maçı kaybettik. mertens'den başka geriden icardi'ye destek veren ve ceza sahasında çoğalmamızı sağlayan adam yokken mertens'i çıkarıp başakşehir merkezini rahatlattı. zaten ondan sonrası doldur boşalta döndü onu da yapamadık ya neyse.

    rotasyon kararı ve takım savunmasında yaşanan rezalete maç boyu seyirci kalması nedeniyle hakemden sonra mağlubiyetteki 2.sorumlu kendisidir. orta sahayı boşaltıp forvet sokmak hatasını bu sezon 2384746.kez tekrarlaması da ayrı eleştiri konusu. böyle yapıp çevirdiğin bir tane maç yok hocam. bilakis ne zaman bu şuursuzluğa düşsek kaybettik. giresun ve konya maçlarından ders aldığını düşünüyorduk oysa.

    araba devrilince yol gösteren çok olur ama şu maçı öncesi ve sonrasıyla iyice bir tetkik ettiğinde kendisinin de ulan, hakeme rağmen rahatça kazanabilirmişiz aslında diyeceğine eminim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın