resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 5803
    5 nisan 2023 galatasaray istanbul başakşehir maçında çıkardığı kadroda nelsson - kaan tercihi dışında beklediğim değişiklilkleri yapan hocamız. adekugbe hücumda bu kadar aksarken kazımcan'ı denemesi gayet normal bir durum. keza ligde maçı kazandıran midstjö'yü de ilk on bir başlaması kabul edilebilir bir durum.

    kupa maçı özelinde okan hocanın en önemli eleştirileceği nokta oyuna geç müdahale etmesiydi. özellikle midstjö ve yorgun kerem'in daha önce çıkması gerekiyordu. devre arasında neşter vurulması gerekirken o 65. dk kadar bekledi.

    hocanın maçlardan yaptığı çıkarımları genelde doğru oluyor. bu maçın ilk çıkarımı nelsson'un vazgeçilmez olduğu ikincisi ise kerem - zaniolo kanatlarının aynı anda sahada olmaması gerektiğiydi. zaniolo fiziksel durumunu toparlamadıkça 10 numara ya da santraforun yedeği olması gerektiğidir.

    kazımcan ise hücumda etkili işler yapmaya gayret etse de savunmada çok defa pozisyonunu kaybetti ve onun kanadından hem atak hem de goller yedik. yine de hücum kanadında fena işler yapamadığını söylemeliyim. defansif hamlelerin ön planda olduğu mücadeleler de adekugbe,'nin ciddi bir avantaj olduğunu söylemiştim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın