resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 5799
    galatasaray futbol takımının aslan teknik direktörüdür.

    ligde 14 maç üst üste kazanarak rekor kırdıktan sonra 17 mart 2023 konyaspor galatasaray maçına çıktık. maçın henüz başında rakibe verilmeyen net kırmızı kart ve devamında aleyhimize verilen kararlardan sonra rekoru geliştiremedik ve oracıkta bıraktık. daha doğrusu bırakmak zorunda kaldık. peki bu maçtan sonra bizim "bazı taraftarlarımız" ne yaptı?
    gitti deli gibi okan hocayı eleştirdi. 14 galibiyet üst üste alarak rekor kırdıran bir hocayı tek maçla asıp kestiler. bir arkadaşına her gün 100 lira verirsin ama bir gün 1 lira vermedin diye küser ya... hah işte bizim taraftarlarımız da şımarık bir tavırla böyle yaptı. neden 15 olmamış? bak bak lükse bak. sordukları sorunun da nedeni belliydi zaten.
    hakemlerdi ulan hakemleerrrrrrr!

    5 nisan 2023 galatasaray istanbul başakşehir maçını kaybettik diye de eleştirilere devam edildi. yahu tamam eleştir, sinirlen ama gerçekleri de görmezden gelme. ilk olarak lale çocukları hakemleri eleştireceksin. sonra mhk'ya ateş püsküreceksin. tff'ye giydireceksin. ali koç'un düzenine söveceksin. haksızlıklar karşısında susan paralı trollere küfredeceksin. adaletsiz ülkede doğdum diye dert yandıktan sonra gelip takımı ve okan hoca'yı eleştireceksin. sen eğer direkt okan hoca'dan başlarsan, organize kötülüğün zevkten dört köşe olmasını sağlarsın. onların kötülüğüne yardım ve yataklık yapmış olursun.

    bakın dün bayern münih gibi bir takım bile kendi evinde freiburg'a kaybederek elendi. oradaki hakemler şereften nasibini almamış hakemler değildi. futbolu, futbol sınırları içinde yönettiler, gördüklerini çaldılar ve maçı bitirdiler. yani düzgün bir hakem yönetiminde bile istisnai olarak kayıplar yaşanabilir bu çok normal. lakin ar, namus ve şereften nasibini almamış hakem yönetiminde büsbüyük bir takım bile olsan kaybedersin. mevkisinde tüm dünyanın en iyi topçuları bir araya gelse de mağlup olursun. istisnası yoktur çünkü parası çoktan verilmiştir!

    okan hoca'ya sahip çıkalım, kurda kuşa yem etmeyelim. türkiye kupasından elendik ama dünyanın sonu değil, canımız sağ olsun. yeter ki ligi kazanalım. zaten amaçları da bizi moralsizliğe sürükleyip oradan da havlu attırmaya çalışmak. dediğim gibi sakın ama sakın tuzaklarına düşmeyelim ve uyanık olalım. şampiyon olduktan sonra önümüz inanılmaz derecede açılacağından dolayı ödleri kopuyor ödleri! o yüzden okan hoca ve takımımızı bağrımıza basalım ve eleştiri oklarını doğru yöne çevirelim. unutmayın, konsantrasyonla girdiğimiz her mayıs ayları bizimdir!
App Store'dan indirin Google Play'den alın