• 32599
    zaniolo ve mertens'in aynı anda sahada olmasıyla planları kötü işleyen takımımız. kıyamet kopmadıysa rashica kenarda beklememeli. sezon başından beri işleyen en iyi tarafımız sağ kanat. bunun sebebi de boey ve rashica. hem fizik olarak güçlüler hem de çok hızlılar. zaniolo henüz bu kıvamda değil ve performansını bulsa bile rashica gibi işler yapamaz. elma ile armut gibiler. zaniolo'nun yeri bildiğimiz talisca, sasa iliç ve alex gibi oyuncuların yeridir. bu çocuk kalite olarak rashica'dan iyi olabilir ama onun kadar çalışkan değil.

    en iyi yaptığımız şey hücum presi bizim. mertens bu görevi iyi yerine getiriyor ama o da sakatlık dönüşünde fizik olarak iyi değil. 35 yaşında bir adam sonuçta, toparlanması süre alır. icardi, kerem, mertens ve zaniolo ile bu presi iyi yapmamız için hepsinin ful motive olması lazım. bu alana dikkat etmemiz gerek. konya, adana ve son başakşehir maçında gördüğümüz üzere eskisi gibi ön alan sıkıştırması yapamadık. maceraya gerek yok; kalan maçlarda eski düzene ve fizik kapasitesine dönmemiz şart. yoksa 2 atar 2 yeriz, şansımız varsa bir tane daha atarız. çok pozisyon vermeye başladık. nelsson olmayınca bireysel yeteneklerin ne kadar önemli olduğunu gördük.

    kupadan elenmek çok can sıktı. hani rakip iyi oynasa, mağlubiyeti hak etsek neyse de göz göre göre gitti kupa. bu kupayı neden önemsemeyiz onu da anlamış değilim. sonuçta ligin 2. kupası bu. kaç senedir boş veriyoruz. istersen daha önce 50 kere al, 51 inciyi de alacaksın.

    (bkz: 5 nisan 2023 galatasaray istanbul başakşehir maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın