resim
Kaan Ayhan
Takım:Galatasaray
Mevki:Ön Libero
Yaş:29
Boy:1.85
Uyruk:Türkiye
  • 1222
    iyi oynadığı iddia edilen maçlarda bile pozisyon bilgisi ve konsantrasyon eksikliği ile pozisyon vermemize sebep olan, üstüne bir savunmacıya göre hiç sert olmayan stoper. bu sebepten eleştirdiğim için daha önce ofsayt yememe sebep oldu ama kim ne derse desin, kaan galatasaray'da stoper olacak savunmacı özelliklerine sahip değil. emin bayram'dan daha iyi olduğu tek yer topu oyuna çok iyi sokması ve hücumda kafa toplarına vurması, ama emin'in üstüne eğilirsek çok daha olumlu iş yapmış oluruz, çünkü emin de o konularda kendini geliştirebilir, üstüne savunmacı sezgileri kaan'dan çok çok üstün, bu genç yaşında bile.

    bunu olumsuzluk yaratmak veya futbolcuya takıntılı olduğum için de söylemiyorum, sadece kaan'ın oynadığı maçlarda sürekli goller yiyip pozisyonlar vermemizi, nelsson varken ise rahat rahat maç izlediğimizi hatırlatmak isterim. tabii ki nelsson kaan'dan daha iyi ama nelsson'un yanında emin bayram varken bile bu kadar diken üstünde maç izlemiyorduk. kaan o kadar yanlış yerlerde duruyor ki bütün savunmacıların dengesini bozuyor. boey mesela 5 nisan 2023 galatasaray istanbul başakşehir maçındaki kadar kötü gözükmüş müydü hiç? ya da abdülkerim neden kaan varken aksıyor, düşündünüz mü hiç?

    belki ben yanlış yorumluyorumdur ama sassuolo'daki maçlarında da benzer performansları var açıkçası. bence kiralık sözleşmesi bitince vedalaşmalıyız kendisiyle.

    edit: bu arada defansif orta saha olarak kapandığımız maçlarda hala kullanabiliriz ama stoper olarak güvenmek intihar olur, sezon gider.

    emre özcan da aynı şeyi söylemiş: https://twitter.com/.../1643685214495940626
App Store'dan indirin Google Play'den alın