resim
Jorge Fernando Pinheiro de Jesus
Görev:Teknik Direktör
Takım:Al-Hilal
Yaş:69
Uyruk:Portekiz
  • 1046
    üçlü oynatıyor, ofansif oyun düşünüyor diye algı yapılıyor. bildiğiniz beşli oynatıyor. 3 stoper, 2 bek ve en az 1 ön libero ile nasıl hücum takımı oluşuyor bilmiyorum.

    3 tane stoper aldırdı. bir tanesi bile elit oyuncu kategorisinde yer almaz. bir tane on numara aldırdı. sadece sol bek pozisyonunda görev veriyor. bir tane kanat aldırdı. hiç oynatmadan beğenmedim deyip gönderdi.

    oyun anlayışında 8 numara ve 10 numara yok. oyun kurucu kullanmıyor. en azından pozisyon üretebilecek arda, emre ve zajc varken kullanmayı tercih etmiyor.

    çok takıntılı olduğu kesin. irfan hem formsuz hem de mevkisi olmadığı hâlde sağ kanatta yeri garanti. ara transfer döneminde para verip aldırdığı oosterwolde ve yazın getirttiği alioski varken sol bek için başka oyuncular deniyor.

    bütün bunlara rağmen daha yeni yeni kendi taraftarı yangın çıkarıyor. dedemiz dediler, bir bildiği vardır dediler, en küçük laf söyletmediler. öyle bir saygı gösterdiler ki abartıya bile kaçtı. bütün bunlar herhangi bir başarıya ulaşmadan önce.

    gel gör ki bizim elimizde 8 lig şampiyonluğu, bir avrupa kupası, bir avrupa kupasının en azından yarısı ve birçok kupa sahibi efsanemiz bu kadar el üstünde tutulmadı. rakip taraftarlar yedi bitirdi, bizimkiler de destek oldu.

    yetmedi okan buruk yenmek istendi. ona bile razı olunuyordu. okan buruk'un yaptırdığı transferler, yaptığı seri ve oturduğu liderlik koltuğu jesus ile gerçekleşseydi şimdi heykelini dikmişlerdi. aslında jesus bu kadar. uçuranlar rakip takım taraftarları ve yancıları.
App Store'dan indirin Google Play'den alın