resim
Jorge Fernando Pinheiro de Jesus
Görev:Teknik Direktör
Takım:Al-Hilal
Yaş:70
Uyruk:Portekiz
  • 1039
    başarısız olmuş teknik direktör.
    bence en büyük sebep, türkiye'deki futbol insanlarını ve futbol kalitesini hakir görmesi.
    bunda tabi bizim medyamızın etkisi de çok büyük oldu. adamı utanmasalar peygamber seviyesine çıkartacaklardı.
    burada oynanan oyun kalitesini, üst sıra ile alt sıralar arasında makasın portekizdeki gibi açık olmadığını ve alt sıralardaki takımların da deplasmanda bile olsa büyük takımlara karşı galip gelebileceğini anlayamadı. üstelik bu durum bizim ligimizde neredeyse son 15-20 yıldır var.

    zat, burasını portekiz ve brezilya ile karştırdı heralde. portekiz liginde üst sıradaki takımlar ile alt sıradakilerin futbol kalitesi çok açık. ciddi anlamda üst sıraları oyun anlamında zorlayan takım da yok. onun getirdiği rahatlık olabilir ama bizim ligimizde durum kesinlikle böyle değil. hatta bizde büyük takımla oynayan küçük takımlar ekstra motivasyonla oynar.
    ayrıca, bizim ligimiz brezilya ligi gibi açık oynanmıyor. pozisyonları kolay bulmuyorsunuz üzerinde çalışmanız gerekli. ilaveten, brezilyadaki gibi yavaş bir lig de değiliz.

    bence jesus efendi buraları anlamakta patladı. uyandı ama geç uyandı. baktı yapacak bir şeyi yok, o zaman da burda işler masabaşından hallediliyor gibi saçma sapan şeyler söylemeye başladı. tam camiasına yakışır teknik direktör. loser ve yetkili sorumsuz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın