resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 21206
    nesnel bilgi 1, kısa vadede galatasaray taraftarı skor taraftarıdır ve yangıncıdır.
    nesnel bilgi 2, uzun vadede galatasaray taraftarı kupa taraftarıdır, oyuncu istatistiklerini iplemez.

    buraya arda'nın istatistiklerini yazıp, sneijder'e ilah muamelesi yapılırken, arda'nın sadece galatasaray istatistikleriyle, emekliliğinde aldığı üç beş kuruşu eleştirmenin, her şeyden önce tarihe karşı bir ayıp olduğunu yazmıştım.

    ama kendisinin galatasaraylı olarak tek affedilmez hatası vardır, kupa sayısının sezon sayısına oranı. yoksa yok hastahane basmış, yok bilmem ne yapmış. bunlar can sıkar, aptalca olduğu söylenir, ayıplanır geçilirdi. çünkü, fatih terim'in pratik zekadan yoksun, kendini ifade edemeyen versiyonu arda turan'dır.

    neyse sneijder ile kıyaslamasına dönelim. sneijder'in önünde drogba ve prime burak, arkasında prime melo ve selçuk vardı.
    arda'nın önünde dizi dönmüş nonda, takımı iplemeyen lincoln, ne olduğu belli olmayan elano/misimovic, arkasında bam üçlüsü vardı. beklerinde uğur ferhat vardı. nereden baksan korkunç kadro mühendisliğine maruz kaldı yıllarca.

    bir ara sözlükte her canı sıkılan arda'yı stres topuna çevirmişti.

    şimdi güncel konu arda turan vs. arda güler ise sadece güler geçerim. arda güler gayet iyi bir oyuncu, ama arda turan çok çok özel bir futbolcuydu. arda turan'ın dar alan becerisi, oyuna katkısı, vizyonu, pas yeteneği, ve her şeyden önemlisi top tekniğine hayatı boyunca ulaşamaz arda güler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın