resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 21204
    arda güler şuan sadece ama sadece pohpohlaniyor. bugün ilk defa yavaştan türk futbolu ile tanışıyor. o da daha rakip taraftarın yaptığı sahtekarliga haklı tepkisi.

    öte yandan arda turan, 1. galatasaray döneminde her allahın maçı takımın tartismasız en iyisi ve mahalle maçı tarzı hücumda tek sürükleyeni olurken;

    seks hayatı yüzünden sakatlandığı yazılam,
    20 yaşındayken derbide kendisinden 10 yaş büyüklerce suratına tokat atılan,
    sinema kapattırmasından tut forma rengine ettiği küfür her gün konuşulan,
    kız arkadaşları ile pozları medyaya sızdırılan bir çocuktu.

    adam 2010-2016 arası milli takımın hucum yükünü tek başına çekti, baya tek kişilik devre kadro gibi oynuyordu; bırakır bırakmaz gelen nesile kendisine göndermeli bizim çocuklar dendi. o bizim avrupa görmüş cocuklar avrupada 0 çekerken 20 yaşında isviçre, cek cumhuriyeti macı falan ceviriyordu.

    maalesef bizler milletce biri ünlü olduğunda, parladığında, sınırlarda gezdiğinde batıracağı anı bekleriz. bundan gizli bir zevk alırız. büyük arda bunu yaşadı, iyi idare edemedi. duygusal, verici ve ozelestiriye kapalı bir insandı. küçüğü de muhakkak yaşayacak. ya bugün ya 20 yıl sonra.

    yetenekli olduğu aşikar ama 'bizim çocuk' değil. hele daha bugünden türk futbol tarihinin en yeteneklisi falan hiç hiç değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın