2009-10 Türkiye Süper Lig 28.Hafta Maçı
20:00 Sivas 4 Eylül Stadyumu
1 - 1
  • 51
    galatasaray yönetimi, teknik heyeti takımda bir hava oluşturmaya çalışıyor. bir kaç oyuncu hariç tüm kadro götürüldü sivas'a. takıma olumlu etki yapması beklenebilir bu davranışın. galatasaray'da arda, baros, caner ve uzun süredir sakat olan harry forma giyemeyecek. kalede büyük ihtimalle ufuk forma giyecek. hala ve hala leo'ya şans verilmesi saçma olur zaten. hakan balta formasına kavuşur. sağ bekte sabri, defansın göbeğinde ise neill'in yanında emre güngör oynar sanırım. orta sahada elano'nun yeri garanti. ayhan'a bundan sonra kolay kolay şans vereceğini sanmıyorum. mehmet topal da çok formsuz, geriye kalan iki kişi de barış ile sarp olur. hücum hattı net zaten. giovani, jo, keita.

    giovani ile keita bu maçta istedikleri pozisyonları yakalayacaklardır. çok kötü savunması var sivasspor'un. özellikle kanatlarda çok pasif kalıyorlar ve yavaş oyunculardan kurulu. ibrahim dağaşan ile ibrahim şahin forma giyemeyecek. uzun zaman sonra formasına kavuşan mehmet yıldız bu maçta pek de etkili olamaz. neill veya emre rahatlıkla durdurabilir onu. kısacası galatasaray'ın gol yiyeceğini sanmıyorum bu maç. tabi yine saçma sapan hatalar olmazsa. ayrıca aykut'un bu stadyumu hiç sevmediğini de hatırlatayım.

    keita ve giovani'nin güzel oyunu, jo'nun bitiriciliği ve elano'nun öldürücü paslarıyla bu maç 2-0 bizim. giovani'den gol bekliyorum ayrıca.

    --- alıntı ---

    http://jaimelesport.blogspot.com/...por-macna-dogru.html

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın