resim
Ergün Penbe
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:52
Uyruk:Türkiye
  • 424
    futbolculuk kariyerinde galatasaray'a karşı profesyonel tavır takınamamasını, maddi mevzularla alakasının olmamasını şöyle örnekleyeyim.

    galatasaray'da doğru dürüst oynamayan, bu yüzden kimsenin hatırlamadığı feti okuroğlu, yedek kaleci volkan, müzmin yedek vedat, kulübede oturan bir çok futbolcu bile kendisinden fazla maaş alıyordu.

    hatta uefa öncesi galatasaray yeni sözleşmeler için futbolcularla görüşürken, hakan şükür 2 milyon dolar isteyip, uzun süre imza atmadı. tugay 2 milyon dolar isteyip, uzun süre imza atmadı. efsane kaptan bülent verilen ücreti beğenmedi, imza atmadı. ankaragücü'nden transfer olan genç hasan şaş ise 750.000 dolar'a imzaladı.

    böyle bir dönemde ergün sadece 300.000 talebinde bulundu. galatasaray yönetimi de ergün'ün yıllık 300.000 isteğini, 350.000'e bağladı. sonra ne mi oldu? bugün "galatasaray" "ruh" "galatasaray sevgisi" hebele hübele tanımlanan kişiler tarafından ihaleyi düşürmekle suçlandı. ergün ses etmedi, tabii.

    haa, şimdi bu futbolcu eskilerinden hakan şükür, hakan ünsal, hasan şaş ve diğerleri konuşuyor da, konuşuyor. peki ergün napıyor? fark gene ortada.

    adam street fighter'daki ryu gibi. oyunun sonunda onun gibi çekti, gitti. tamamen egosundan sıyrılmış. helal olsun vallahi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın