• 20
    son yaşanılanlardan sonra hiç öyle efendice konuşmamaları gerekiyor.

    -bu ülkede şike yaptığı tescillenen kulüpler, şimdi göğüslerini gere gere gururla anlatıyor. onur davası olarak adlandırıp yıldönümünü kutluyorlar!
    -bu ülkede bazı takımların yöneticileri, fetöcülerle halı saha yaptı. bazı eski futbolcuları fetöden hapis yatıyor ama tüm bunları bir kenara bırakıyor ve başka takımlara fetö imasında bulunuyorlar!
    -bu ülkede bazı takımlar şampiyonluk sayısında geri düşünce 1959 öncesi şampiyonlukların sayılmasını istiyor. kulüp kulüp geziyor ve destek istiyor. mantıksızlığa dur diyenlere de saldırıyorlar!
    -bu ülkede bazı takımların eski başkan yardımcıları, tff başkanı oldu. bazı takımların eski yöneticileri disiplin kurulunda görev aldı. bazı takımların maaşlı çalışanları mhk başkanı oldu! suçu günahı olmayan ve tek işi yayıncı kuruluşta satış işlerinde görev almak olan masum bir kadına ise sırf başka renklere gönül verdiği için holigan taraftarlarının arasına attılar. küfre, tacize zorladılar!
    -bu ülkede bazı takımlar sürekli kollanıyor, lehlerine sürekli penaltı veriliyor, torpile ve toleransa tâbi tutuluyor ama her türlü doğranan bir takıma çamur atmasını da biliyor!

    daha da devam ederim ama cidden midem kaldırmıyor artık. tüm bu çirkefliklere ve utanmazlığa artık efendice konuşmak en başta galatasaray taraftarına hakaret etmektir! sen efendice konuşup, kanunlarla söz etsen de çirkeflerin üzerine sıçramasını engelleyemezsin. madem her türlü gelecekler, açacaksın ağzını yumacaksın gözünü bu kadar basit.
App Store'dan indirin Google Play'den alın