• 416
    galatasaray’ın şampiyon olarak bitireceği sezon.

    spor endüstrisi/basını/bahis dünyasının 14+ galibiyet serisinden haz etmez, bu bitmek durumundaydı. bu yenilgi iyi geldi onlara. ekonominin kendi realiteleri var.

    konya’da yenilgi nasıl oldu? hoca, yönetim ve takım konsantrasyonu gevşetti, konya sezonun kendisi için dönüm maçını kendi evinde oynadı, hakemler bize karşı sertliğe göz yumdu, önemli eksiklerimiz vardı, icardi çok kaçırdı, abdülkerim ve torteira en kötü maçlarını oynadı, ama bütün bunlara rağmen yediğimiz 2 golde kendi oyuncularımıza çarpıp yön değiştirip girdi. ancak bu kadar çok olumsuzluk aynı anda olduğunda 1 gol farkla yeniliyoruz. gezegenlerin aynı sırada dizilmesi gibi..

    fenere gelince..
    temmuz’da sezonu erken açtıkları için sakatlanmalar ve düşüşler başlayacak. arkasındaki bjk, trabzon ve diğer takımlar galatasaray’a yetişemeyeceklerini ama fb’den ikinciliğin daha mümkün olacağını görecekleri için
    kamuoyu ali koç’a karşı dönecek. jesus gidici, türkiye’den çıkış senaryolarına başladı. saygıdeğer yaşlı bir hoca zannediyorduk, tıynetsiz ve şahsiyetsiz biriymiş. yalnız direk/endirek fb’yi iyi söğüşledi.

    bakmayın lale orta’nın saçmalıklarına, seçimden hemen sonra şampiyonluk belli olacağından (bir kılıçdaroğlu galibiyeti olasılığında) fb/ali koç “tayyip erdoğan ve akp gitti, o yüzden fb şampiyon oldu” propagandası yapacağı çok bariz. geçmiş başarısızlıklarını örtmek için utanmazca bunu yapacaklarını bildiklerinden , lale’ye dur denilir. öbür seçim sonucu senaryosunda ise, seçim öncesi çok seçim odaklı şantaj söylemleri yapacaklarından kendilerinden nefret ettirecekler. bu seçim sathı her türlü yaramaz onlara.

    galatasaray’ın cansiperane ve etkili deprem yardım operasyonu her yerde takdir görüyor, son gayrimenkul projelerinin devlet desteği ile hayata geçirilebilmiş olmasından bunu anlıyoruz. galatasaray bu sene şampiyonluğu her alanda, her seviyede, her platformda, her kesimin kalbinde kazandı.

    rahat olun, o fener tıpış tıpış gelip aslantepe’de galatasaray şampiyonluğuna tanıklık edecek.

    gel ali gel, stada gel. bu aslan, bu kupa.
App Store'dan indirin Google Play'den alın