• 691
    açıkçası ben de maçtan önce rahat kazanırız havasındaydım. konyaspor'un gerek zayıflamış kadrosu gerek formsuzluğu sebebiyle bu düşüncedeydim. hele 1-0 öne geçtikten sonra fark bekliyordum. belli ki futbolcular hatta okan hoca bile aynı duyguya kapılmış ki beklenmedik bir mağlubiyet aldık. zaten maçta da yürüye yürüye oynadık desek yeridir.

    açıkçası iyi futbol oynayarak galibiyeti hak ettik diyemeyiz ancak bu yine de hakkımızın yenmesini gerektirmez. daha 1. dk bence net olan penaltı* ve 14. dakikada oyuncunun bile kabul ettiği üzere ahmet oğuz'a kırmızı kart çıkmaması kuvvetle muhtemel skoru etkilemiştir. zaten bu sezon puan kaybettiğimiz 6 maçın neredeyse yarısında büyük bir hakem hatası var da neyse. konsantrasyonu dağıtmayalım.

    bu sezon 15 ekim 2022 kayserispor galatasaray maçı ile birlikte hakem hatalarına rağmen kazanabilme ihtimalimizin olduğu ancak kötü oyunla yenildiğimiz 2. maç oldu. kayseri maçında okan buruk maç öncesi kadronun tutmadığını görünce gereken dersleri çıkarmıştı. bu maçta ise sol bekte adekugbe yerinde dubois, moralsiz toreira yerine berkan tercihi ve yunus yerine barış alper'in ilk 11 başlaması gayet yerindeydi. sadece çok iyi oynayan rasciha kalabilir ve dökülen icardi yerine gomis girebilirdi. neyse canı sağolsun. yaptığı her hamle tutacak diye bir durum yok sonuçta.

    yalnız bu kadar rehavete kapılmış durumda ve iyi oynamadığımız bir maçta bile yediğimiz 2 gol de kaleye gelen şutun defans oyuncularımıza çarpması sonucu oluştu. lige verilen aradan sonra arka arkaya yine birer hafta ara ile içeride 2 maç daha yapacağız. umarım bu maçlardan kayıpsız çıkarız. sonrasında ise ara verilmeden devam edilecek bu ligde yine tempolu futbolumuz ile kazanmaya devam ederek şampiyon olacağımıza inanıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın