• 32411
    25. hafta itibarıyla 2.4 puan ortalamasi tutturmus, kritik oyuncularında ciddi sakatlik-ceza problemi bulunmayan, her mac stadı tiklim tiklim dolan, camia olarak kenetlenmis ve kadro kalitesi olarak ligin acik ara en iyisi olan takimdir.

    yani is tamamen psikolojik olarak cokup cokmeyecegimizde bitiyor.
    kalite, yetenek, isim olarak ligin cok cok ustundeyiz ama oynadigimiz oyun bu kader dominant degil dedigimizde daha ne olsun mac basina 4 puan ortalama mi yakalayalim deniyordu.

    kabul edelim ki bu 14 maclik seride 4-5 mac zaten puan kaybinin kiyisindan donmustuk. en azindan rekoru kirip oyle yaptik kaybi.
    eger fb eksik 2 macini kazanirsa olay tamamen psikojik savasa donecek.

    yuzlerce entry girilmistir eminim bu minvalde, sadece takim olarak degil hepimizin bi totosu kalkmisti zaniolo transferi ile birlikte. ligi bitirip onumuzdeki senenin kadro planlamasina gecmistik ve genelde fb'nin yaptigi dereyi gormeden pacayi sivama hatasina ve kibirine dusmustuk.

    o yüzden bu yenilginin nispeten daha iyi bir takim yerine 5 haftadir gectim galibiyeti tek bir gol atamamis berbat bir takimdan gelmesi daha iyi oldu bizim icin.

    ıcardi zaniolo torreira vs vs hepsi canimiz cigerimiz ama hicbiri de gs'den daha buyuk degil. sanki bunu biraz gozardi etmeye baslamistik son haftalarda.

    mertens'in donusu ve en onemlisi bayern-city vs olmadigimizi farkedip kazandigimiz her sampiyonlugun neredeyse temeli olan konsantrasyon'u hatirlayarak kaldığımız yerden devam edecegimizi düşünüyorum.
    kibir kendini beğenmişlik rakibi kucumsemek vs vs ismine ne derseniz, hiçbir takima yakismiyor elbette ama en cok da bize yakismiyor.

    kisacasi bu mağlubiyeti sadece takim degil tum camia haketmisti maalesef.

    (bkz: 17 mart 2023 konyaspor galatasaray maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın