• 32400
    mertens'in alternatifini bulamamış olan takım. sezon başında mata transfer edildiğinde rotasyon olur diye transfer edildi belli ki ancak kendisi futbolu çoktan bırakmıştı. tekrar gördük ki mertens olmadığı zaman hücum hattında ciddi bir beyin eksikliği yaşanıyor. zaniolo ise kesinlikle bu sezon hazır olabilecek durumda değil. özellikleri gereği ise kanat oynamasındansa ikinci forvet gibi yahut ofansif orta saha gibi oynaması daha hayırlı olur. tabi yazın milan'a gönderilir mi orası ayrı konu.

    bu takımın hala tam olarak oturmuş bir set oyunu yok. işler özellikle sarpa sarınca takım orta-şut moduna giriyor. bireysel kalite ile de böyle maçlar kazanıldı ancak bir yere kadar. benim gördüğüm kerem-mertens-rashica-icardi dörtlüsü zorunda olmadıkça bozulmaması gereken bir dörtlü.

    orta saha da ise oliveira oynamıyorsa yahut kötü günündeyse bir tane yerine geçebilecek oyuncumuz yok. devre arası asıl transfer yapılması gereken yer burasıydı bence. orta saha da top tutup, pas yapacak, takım arkadaşlarını yönlendirecek birisi olmayınca en kötü takım bile üstünlük kurmaya başlıyor. mertens'in görevi olmamasına rağmen çoğu zaman orta sahaya gelip top alması ve dağıtması da bu yüzden.

    nitekim bu kadro şampiyon olsa dahi yeniden kurulmak zorunda olacak ve tekrar sil baştan yapacağız. icardi-rashica gibi kiralık ve bonservisi sıkıntı olan isimler var. torreira, kerem, nelsson, boey gibi elde tutmanın zor olduğu futbolcular var. gomis, mata, mitdsjö, yusuf gibi büyük ihtimalle gönderilecek futbolcular var tabi gomis ve mata dışındakiler kiralık verilebilir. yunus akgün'de kiralık olarak gönderilebilir. yani oyun mükemmel olsa bile bu şartlarda uzun vadeli plan da yapamazsın maalesef.
App Store'dan indirin Google Play'den alın