• 32462
    görünen o ki deprem nedeniyle verilen arada tempomuz düşmüş. mertens'in eksikliğini de dolduramadık. güç kaybı yaşadığımız bir gerçek.

    bütün bunlar bir yana. sezon kaybedilmedi. bir maç kaybetmenin hüznüne serinin bozulması da eklenince herkes karamsar oldu. gayet normal.

    unutulmaması gereken önemli bir konu var. bizim gibi seri yakalamış, kaliteli takımın puan kaybettiği sezonu kimse galibiyetler alarak devam edemez.

    en yakın rakibimizin kaybedeceği puanlar bizim avantajımızı tekrar sağlayacaktır. alanya, beşiktaş ve karagümrük maçlarının tamamını kazanmaları gerekiyor. biz yolumuza baktığımız takdirde hâlâ puan olarak önde oluyoruz.

    okan hoca zekidir. lâkin fatih hocanın tecrübesine ulaşması için daha zamanı var. olur böyle kazalar. yine de olumsuz eleştirilerim var kendisine. barış maalesef kanat performansı düşük. çok top kaybediyor. ofansif gücümüzü hiç yukarı taşıyamıyor. mata ise artık vazgeçilmesi gereken birinci sıradaki oyuncumuz. olmuyor. fizik gücü yerlerde. zorlamanın anlamı yok. kasımpaşa maçında beğenmeyip hemen çıkartılan oyuncu sonraki hafta kurtarıcı olarak oyuna alınmaz.

    hem hocamız hem de takımımız aklını başına almıştır diye düşünüyorum. puan farkı ciddi şekilde açılana kadar sadece bir kaza hakkı vardı bana göre. o da ligin zayıf ekibine denk geldi. biz kazanmaya devam edelim. tekrardan puan farkı ciddi seviyeye gelecektir.

    yolumuz açık olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın