• 388
    astrologlara göre değil, galatasaray'ın keyfinin kahyasına göre belli olacak bir sezon olacaktır. tabi pusuda bekleyenler, el birliği ile baltalarını alıp bizi doğramaya yeltenmezlerse kesinlikle şampiyon olacağız. ha bir de bizden dolayı çok büyük ölçüde rehavet ve büyüksenme olmazsa. buna ihtimal vermiyorum zaten seçenek olarak yazdım bunu ki bizim takımın gerçek bir karakteri var bu konuda.

    yıl 2013 temmuzun son zamanları, galatasaray son iki sezonun şampiyonu, son avrupa şampiyonlar ligi çeyrek finalisti, prime c. ronaldo'lu galaktikos real madrid'e ecel terleri döktürmüş, rakip taraftarlar da dahil herkesi bu turu da geçse şampiyonlar ligini alacağına inandırmış. aynı yaz emirates kupasında arsenal'in elinden kupa almış. drogba, sneijder gibi yıldız futbolcu dolu takıma sahip , üstüne 12 milyon euro'ya portekiz'in genç yıldız adayı bruma'yı lizbon'dan getirmiş, ezeli rakibini şehir şehir gezdirip üstünden kupa çıkarıyor, artık elit kategoriye gelmiş falan. bunları niye anlattım tam da bu zamanda bizim ülkenin en ünlü astrolog ablası ekranlara çıkmış galatasaray'ı öyle bir anlatıyor ki; yok bilmem uzun yıllar lige ambargo koyacaktan tutun da, avrupa'dan kupa gelecek söylemine kadar. ha terim hoca, ünal başkan hakkında da acayip şeyler söylemişti çok iyi anlamda*. tabi anlatmaya pek gerek yok hikayenin sonrasını, malum zaten hepimiz sonuçları biliyoruz. ha daha sonrasında astrolog ablamız yorumlarına devam etti mi bilmiyorum, görmedim ama etmiştir bence. ne olacak ayda yılda bir iki tahmin sallar denk gelir tutturur şovunu yapar, ekmeğini bulur. nasılsa ülkede müşterisi çok*.

    yani demem o ki ülkenin bütün astrogları bir araya gelip her gün ekranlarda popolarını yırtarak fenerbahçe şampiyon olacak diye bağırsa da, geçtim onları, kralından tutunda bilmem kim ne derse dese de, galatasaray'ın önüne gerçek manada taş koyulmazsa iddia ediyorum belki bu önümüzdeki 3 haftanın sonunda ciddi anlamda şampiyonluk şarkısı söylemeye başlayacağız, jesus dedeyle de vedalaşacağız. ne yaparsanız yapın göklerin hediyesi icardi kararını verse bile yeter ki fazlasıyla verdiğini görüyoruz, gerçi onlar görse de inkar ederler diye buyurulmamış mı?*
App Store'dan indirin Google Play'den alın