aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 66
    yaklaşık 2 senedir bize internet yayını üzerinden avrupa maçlarını izleten oluşum. yani buna nasıl izin verildi akıl alır gibi değil. avrupa maçlarının uydu yayını yok. para karşılığı bir hizmet alıyorsun ve bu hizmet internet yayını üzerinden sana geç ulaşıyor. maçkolikten gol haberi geldikten 10 saniye sonra golü görüyorsun.

    dijital platforma geçiş adı altında resmen insanlara eziyet çektiriyorlar. acun ılıcalı’nın farklı olacağım kafası yüzünden çile çekerek avrupa maçları izliyoruz. hadi ben istanbul’un göbeğinde oturuyorum. bir şekilde bu maçlara ulaşabilirim. anadolunun herhangi bir köşesinde bulunan bir izleyici dona dona kopuk kopuk parasını verdiği maçları izliyor. dijital platformlardan bir haberi olmayan belirli bir yaş üstü kesimi saymıyorum bile.

    ihale biter bitmez kesinlikle bir daha böyle bir işe kalkışılmaması lazım. sen benden para alıyorsan bir şekilde gerekli yerler ile anlaşarak şifreli uydu yayınına geçeceksin arkadaş. aç exxen hesabı al spor paketini ve maçı izle nedir ? dijital platformların hiçbiri canlı yayın için uygun değildir. uefa maçları yayın ihalelerinde türkiye içinde hangi kurumun sorumlu olduğunu bilmiyorum. ama kesinlikle bu işe el atmaları gerek. normalde 2024 yılında exxen ile sözleşme bitecek. en geç o tarihe kadar bu saçmalıktan geri dönmeleri lazım.

    edit : bu arada çoğu akıllı televizyonda hala daha exxen uygulaması yok. yani bırakın normal lcd televizyonları smart tv’lerde bile maçı şak diye izleyemiyorsun. al hdmi kablosu bilgisayara bağla veya aç cep telefonundan izle. yemin ediyorum şaka gibi ya *
App Store'dan indirin Google Play'den alın