resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 8704
    içime çok sinmese de aday olduğu dönemde en doğru isim olduğunu söylediğim ve başarılı olmasını beklediğim başkanımız. tabi o dönemler sözlükte linçlenip ofsaytlanıyorduk.

    diğer adaylardan fersah fersah önde olan bir isimdi, hem ekonomik olarak, hem de liste olarak. yıllardır görmediğimiz "güçlü yönetim" imajını veren bir ekipti. kulüp içinden tanıdıklarımız, abilerimiz de hatalarından ders çıkardığını ve galatasaray için en doğru ismin kendisi olduğunu söylüyordu.

    ben başkandan razıyım, 22-23 sezonunda şampiyon olamasak dahi razıyım. yapılabilecek en doğru işleri yaptılar bugüne kadar. şu saatten sonra şampiyon olamazsak ya takımın performansı aşağıya gitmiştir, ya da dışarıdan çok büyük müdahale olmuştur. ilkinin olacağını zannetmiyorum, ilki olmazsa da ikinci olay olsa bile bizi çok engelleyemez.

    futbol takımından bağımsız olarak da seçim dönemindeki vaatlerini gerçekleştirmesi de çok sevindirici. otel projesini rezidansa çevirip kaynak yaratacağını, bu kaynakla florya arazisindeki 40 dönümlük bölümü satın alıp proje yapacaklarını, oradan gelen gelirle de bankalar birliği anlaşmasından çıkıp kasaya 1 milyar tl'nin üzerinde nakit koyacaklarını söylemişlerdi. plan adım adım işliyor.

    bir iki sene içerisinde, muhtemelen olağan genel kurul senesinde büyük oranda sonuçlanmış olur. galatasaray mali bağımsızlığını kazanmış, borcunu kapatmış, kasasında para olan, bankalar birliğine mahkum olmayan tek kulüp olacak memlekette. bundan çok korkuyorlardı, size kötü bir haberim var, evet bunlar gerçekleşecek. arayı da böyle açacağız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın