• 20
    (bkz: #3559825) bahsettiği şey twit rt'lemek gibi direk yöneticileri ilgilendiren konularsa yöneticileri taraftarın zorlayamayacağı konusunda haklı. ben yönetimin kulüpler birliği yazısını paylaşmasına bir sey diyemem. paylaşmasalardı kesinlikle gurur duyardım o ayrı.

    ama taraftarın istifa diye bağırmasına kimse bir şey diyemez. yok önümüzü keseceklermiş falan kimse yasal hakkını kullandı diye suçlanamaz.

    yarın bir gün galatasaray başarısız olursa da okan buruk'u da eleştiririm erden timur'u da. kendilerini hükümetin önüne atmaları için zorlanamazlar ama başarısız olurlarsa eleştirilirler bu kadar.

    hala fatih terim'in başarısızlığını aklamak için bu argüman kullanılıyor. fatih terim iktidara zamanında boyun eğmemiş, cesur, gururlu bir adamdır. bu kulübün, benim efsanemdir. ama son 3 yılında başarısızdır. ona yapılan çoğu eleştiriler de haklı eleştirilerdir. gönderiliş zamanı ve şekli yanlış olsa da kendisi ile devam edilmemesi yerinde bir karardır. degişimin haklı olduğu da bu sene takımın durumuyla gayet ortadadır.

    zaten başımıza ne geliyorsa eleştirilmeyen, istifası istenemeyen liderlerle bunları yapan insanların hain ilan edilmesinden geliyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın