• 102
    resmi 50.000 gayri resmi (fatih altaylı'nın en az 200.000 olarak belirttiği) çok daha fazla insanımızın vefat ettiği 6 şubat 2023 depremi'nde iktidarda olan hükümet partisidir.

    deprem sonrasında kız çocuklarına yapıldığı iddia edilen taciz ve gerçekleşen mal yağmaları yapanlar malesef sığınmacı ve ülkeye izinsiz girenlerden kaynaklanmaktadır.

    2002 senesinden bu yana türkiye cumhuriyet'i hükümetinde olup sayısız özelleştirmeler yapmışlar, şeker fabrikalarını kapatarak cargill'e ve fruktoz şurubuna (hoşgeldin tip 1, tip 2 diyabet) kapı açmışlardır.
    yem olarak işe yarayan şeker pancarı küspeleri üretimin azalmasıyla birlikte çiftçiler dışında hayvancıları da vurmuştur.

    tütün ekimi yasaktır - izine bağlıdır , çiftçilerin zorlanacağı bürokrasi vs vs ile izinlere tabiidir.

    hıfzı sıhha aşı enstitüsünü kapatmış covid'te geri açmaya çalışmıştır.

    süt ve et kurumu kapatılırken gene ekonomi bazlı olarak bir şekilde hayatta kalmıştır.
    seka mecburen sanırım kısmi olarak geri açılmıştır.

    pardus ile başlayan yerel gnu linux bazlı işletim sistemi sekteye uğramış, bill gates abimiz ile yapılan anlaşmayla fatih projesi kapsamında şimdiden çöp olmuş tabletler alınmıştır.

    taşeronun taşeronu olup asıl yüklenici başta olmak üzere ihalelerde tüm basamaklardakilere para kazandıran değişik bir sistem türemiştir. iş kazaları artmıştır. (en alt taşeron hariç herkesin kazandığı sistem win - win)

    daha da yazılır bunlar bir buklesi - tüm bunlar kendilerinin iktidarı zamanında yaşanmıştır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın