• 82
    ülkede iç içe geçmiştir. içerisinde bu kadar paranın döndüğü bir mecrayı başıboş bırakmadı hiç iktidar.

    sanki ülkede siyasetin girmediği bir mecra kalmış gibi iktidarın stepnesi şahıs da stadyumlardan gelen tepki üzerine hemen tehditkar ve üst perdeden konuşmalara başladı. futbola siyaset karışmasın diyor. yahu sizlerin derdi futbola siyaset karışması değil ki, sadece ucu size dokunan istifa söylemlerini susturmak.

    20 senedir yaşanan akp iktidarı döneminde gerçekleşen sportif skandallar tek tek saymak yerine sadece bir örnek vermek istiyorum. madem öyle neden futbol camiasından bir sürü insana başkanlık referandumunda sen de evet de kampanyası yaptırılırken futbola siyaset karıştırmayalım beyler demediniz? ki o referandum sonucu kurulan sistemdir bizatihi bugün bu yaşadıklarımızın sebebi.

    maalesef türkiye cumhuriyeti bir parti devleti haline dönüştürülmüştür. alınan her kararda ve her uygulamada en önce bu partinin bekası, ondan sonra devletin bekası ve sıra gelirse de milletin bekası gelmektedir. ondan mütevellit 26 şubat 2023 türk kulüplerinin hükümet temalı açıklamalarında net bir şekilde stadyumlarda gayet demokratik bir şekilde ve sadece hükümet istifa seslerine rağmen devletimizin yanındayız ibareleri geçmektedir. halbuki o tepkileri gösterenler sanki isviçre devletinin yanındayız demişler gibi...
App Store'dan indirin Google Play'den alın