• 235
    söylediklerinde haklılık payı olmakla beraber üslubu ve durumu sadece galatasaray üzerinden örneklendirmesi nedeniyle haklı şekilde linç edilen yorumcu.

    federasyonun 6 şubat 2023 depreminden sonra transfer dönemini 5 mart'a uzatmasıyla beraber depremden etkilenen takımlardan transfer edilen oyuncuların yerli sayılması bazı takımlara haksız bir avantaj sağladı. özellikle yabancı oyuncu konusunda eli darda olan takımlara. transfer dönemi sadece depremzede takımlardan yapılacak transferler için uzatılmalıydı bana kalırsa.

    yine ahmet nur çebi'nin tuhaf istekleri, hayatın çoktan normale döndüğü veya depremden o kadar da etkilenmeyen şehir takımlarının bu durumu fırsat bilip küme düşmemek için ligden çekilmeye çalışması vs. derken kulüpler bu süreci istismar etmeye çalıştılar ve bir nebze de istismar ettiler . futbol kulüpleri deprem sürecinden dayanışma ve organizasyon konusunda çok kaliteli işler yaptılar. ben bir galatasaraylı olarak takımımla gurur duydum. ancak lige yönelik tff düzenlemeleri ve bazı takımların talepleri bu süreçte beni üzdü. depremi fırsat bilip menfaat devşirmeye çalıştı bazı takımlar. nitekim devşirdiler de.
App Store'dan indirin Google Play'den alın