• 201
    https://twitter.com/...G_1RjCovkCYR37v5dcJA

    hatay ya da antepteki 25'er oyuncunun, bir arada devam edip güçlü bir psikoloji ile lig yarışı vermeleri çok zor. bu açıdan ligden çekilmelerini tolerans ile karışılıyor tff.

    oyuncuların için üç seçenek oluyor:

    1- aynı takım bu olay yaşanmamış gibi devam etsin, ligde mücadele versin.
    2- oyuncular 6 ay boyunca paralarını alsın ancak başka takımlarda futbol oynamasın.
    3- devam edebilecek güçte olan oyuncular sezon sonuna kadar ligin başka takımlarına gitsin, orada bu olaydan görece az etkilenen oyuncu grubuna karışsın, bu grubun içinde bir nebze olsun daha iyi rehabilite olsun. ayrıca bu takımların hemen hepsinin kadrosu oturduğu için üzerlerindeki sorumluluk daha az olacak şekilde futbol oynamaya devam etsinler.

    normalde takımıyla oynayacak güçte hissetmeyen biri bile üçüncü opsiyonu görünce oynamayı düşünebilir ve bu süreç kendisine iyi gelebilir. tff'nin bu seçeneği düşünmesi ve başka yerde transfer sezonu açık olmadığı için, diğer kulüpleri teşvik adına yabancı kuralını da esnetmesi çok şık hareket.

    yağız bey olaya öyle düz bakıyor ki sadece 1inci ya da 2inci seçenek ona mantıklı geliyor. 3 olacağına ya hiçbir şey olmamış gibi devam etsinler ya da oynamadan otursunlar istiyor. başka türlü mantıklı bir açıklama bulamamış kendisine.

    videonun başında taraftar gözüyle bakmayın demiş. ama kendisinin bu duruma tarafsız baktığından emin değilim. kararı adekugbe üzerinden konuşması bir miktar ipucu veriyor. kendi tuttuğu takım aynı kulüplerden flaş bir oyuncu almış olsa aynı görüşte olmayacağına ise neredeyse eminim. görüşü bu olsa bile takımının aleyhine olduğu için dillendirmeyecektir.

    deprem süresinde yaptığı paylaşımlar ve verdiği emekten dolayı allah razı olsun bir kez daha. bir taşın kaldırılıp bir yurttaşın daha rahat olmasına bir şekilde vesile olduysa bile sonsuz teşekkür etmek gerekir. ama bu olaylardan sadece bir hafta sonra yaptığı çıkışıyla, "chapecoense'nin finaldeki rakibi fenerbahçe olsa maçın oynanmasını isterlerdi" tweetinin gerçek olabileceğini bir kez daha düşündürmüş oldu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın