• 1540
    https://twitter.com/...36vn_ZlBxiA&s=19

    bütün saçma yatırımları, yolsuzlukları, rüşvet paralarını geçiyorum; yöneticisi sadece ve sadece şurada harcamakla övündüğü 40 milyar doları havaya saçmak yerine bugünkü deprem bölgesine harcasa bugün yanımızda olmayan onbinlerce çocuk, genç, yetişkin hayatta olurdu.

    ayrıca bir daha harcarım diye bastırırak söylediği diğer 40 milyar dolar ile de istanbul depreme hazırlanabilirdi, yarın onbinlerin ölümünün önüne geçilebilirdi, bugün de kimse depresyona, krize girmezdi.

    kader, asrın felaketi, biz birleşince güzel oluyoruz falan bu goygoylarınn hepsinin içi bomboş. işin aslı buralarda yatıyor. istanbul'un önünde deprem felaketi beklerken daha 6 ay önceye kadar çocuk gibi kanal istanbul da kanal istanbul diye tutturuyordu bu ülkenin tüm üst kademe yönetimi. al sana kanal istanbul... türkiye'nin senelerce o kadar enerjisi harcandı ki bu saçmalığa. sanki hiçbir problemimiz yokmuş gibi ilk günden olmayacağı belli bir iş için devletin o kadar fazla kurumu günlerce bununla meşgul edildi ki gerçekten inanılmaz. hadi yap bakalım şimdi kanalı.

    ne ektiysek onu biçiyoruz. zamanında doğru yere yapılmayan yatırımları şimdi hem onbinlerce canımızı feda ederek hem de 2 katı para harcayarak yerine koymaya çalışıyoruz. yazık... hayatın, hayallerin, mutlulukların hiçbir kıymeti yok. bunların hepsi şansa ayakta duruyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın