• 373
    vallahi kendisi şaka olmalıdır. ben de bu yurt dışında yaşayıp ülke ve ülke insanı hakkında ahlam kesenlere tutuluyorum. yok kardeşim yok, sizin söz hakkınız yok. bir oy hakkınız var onu da sağolun ülkenin dibine dinamit koyarak icra ediyorsunuz zaten. ben burda, twitterda, sokakta, kahvede akpliler ile de, senin gibi siyasal islamcılarla da her türlü fikir savaşı yaparım. yeri gelir ağır da konuşurum, yeri gelir kavga da ederim. günün sonunda o adam benim komşumdur, akrabamdır, mahallelimdir hiç olmadı aynı vatanda yaşayan birer yurttaşımdır. siz kimsiniz abicim? sizin ülkeye katma değeriniz nedir? ne güzel bak yurt dışına gitmişsiniz, orda yaşıyorsunuz, insanlık görüyorsunuz, medeniyet görüyorsunuz. derdiniz nedir? burdakiler yetmiyor bir de sizle mi uğraşalım? dönün abicim, dönün ülkenize, türkiyelilerin nasıl çaresiz, tartışma adabından yoksun olduklarını falan gelin burda anlatın.

    bugün deseler ki bana yürü clock x ülkesine yerleşiyorsun, işin gücün her şey hazır, 1 sn durmam. sanmayın öyle vatan toprağıdır terkedemiyoruz edebiyatı yaptığımı. bugün yurt dışına çıksam, eğer türkiye hakkında 2 kelam edersem eşşek arısı soksun dilimi. çekip gideceksiniz, her şey güllük gülistanlık hayatınızda, sonra vay efendim türk halkı niye bu kadar tahammülsüz. neden acaba ya? daha yeni ihmal silsilesinden 40bin vatandaşımız ölmüş, allah korusun bugün istanbulda aynı deprem olsa belki 1 milyon insanı toprağın altına koyacağız, sonra vay efendim türlk halkı neden böyle. vallahi bir şey derdim de neyse.

    ha ayrıca diyorsan ki avrupa da bitmiş, kim söylüyor burda rahatız diye, diyorum işte, buyrun dönün vatanınıza. sonra da ötekeleştirme nedir, ayrıştırılma nedir, tahammülsüzlük nedir size öğretelim. zira sizlere gerçekten çok uzağız ve biliyoruz, davulun sesi hakkaten güzel geliyordur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın