• 87
    galatasaray sozluk özelinde cokca ve sozluk kurallari ile birlikte moderasyonun da izniyle girilen birtakim entrylerdir.

    kavrama bakmak lazim.

    siyasi ne demektir? devlet işlerini düzenleme ve yürütme sanatıyla ilgili özel görüş . ülke yönetimine ait olan, devlet başkanlığı, bakanlıklar, devletler arası antlaşma belgeleri, devlet otoritesi, devletin yönetilmesiyle alakalı olan her şeye verilen genel bir ad olarak bilinir.

    simdi bu sozlukte federasyonun, mhk'nin, pfdk'nin kararları eleştiriliyor mu? ama olumlu ama olumsuz elbette elestiriliyor.

    ligde oynayacak takim sayisi, yabanci oyuncu sayisi vs. bunlar hep devletin yonetimiyle alakali isler.

    elestiriliyor mu? evet!

    ne alaka diyenler olacaktir. bu kurumlar nereye bagli? bu kararlari neyin yonetimiyle alakali? hep devletle alakali. sonucta devlet mekanizmasi icinde silsile halinde alinan kararlar.

    o sebeple bir entry'nin siyasi icerikli entry sebebiyle silinmesi ne yazik ki adaletsizlige sebep oluyor.

    eger siyasi icerikli entry yasaksa, tff, pfdk ve bilumum karar merciinin verdigi kararlarin olumlu ya da olumsuz olarak degerlendirildigi tum entryler siyasi icerikli entrydir.

    ha ama iclerinde sadece bilgi barindiran yorum bulunmayan entryler siyasi icerikli olarak degerlendirilemez zira olgulara, olaylara dayali bilgilendirme mevcuttur.

    hani bir bakis acisi olarak moderasyonun bilgisine sunarim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın