• 38
    en büyük sorun türk toplumuna uyum sağlayamıyorlar, sağlamak gibi bir amaçları da yok. kendi gelişmemiş kültürlerini yaşamaya devam ediyorlar.
    türkiye’den avrupa, amerika gibi bizden daha gelişmiş ülkelere giden türk vatandaşları, gittikleri ülkeye uyum sağlıyor, kurallarına uyuyor, dilini öğreniyor. bunlar ise bizim toplumumuzu araplaştırmaya çalışıyor. kusura bakmayın ırkçılık değil bu kültür meselesi, türk insanın diğer toplumlardan daha üstün olduğu görüşünü benimsemiş değilim. ama bu adamlar pilavı eliyle yiyen, yalın ayak gezen bir toplum. bunlar bizzat şahit olduğum konular, internetten vs gördüğüm değil.

    insani yardım olarak elimizden geleni yaptık, milyonlarcasına ülkemizi açtık, bizim çocuklarımızın, gençlerimizin rızkını paylaştık. ama artık yeter...
    bayram günlerinde ülkelerine huzur içerisinde gidebiliyor bu insanlar, bu yükü artık ekonomik olarak kaldıramıyoruz, ülkeye geldiklerinden beri tek yaptıkları yiyip, içip üremek. 3-4 kadın, 12-13 çocuk. hastaneler, maddi yardımlar sayıları 5-10 milyon olan bu kişilere yapılacağına benim vatandaşıma yapılsın. konut sektörü patladı, sürekli talep artışı var. ev satın almayı geçtim, artık varoş mahallelerde bile kiralar 7-8 bin tl oldu.
    yeter artık, misafirlik bitti.
    şimdi kendi yaralarımızı sarma zamanımız.
    karşı görüşte olan lütfen kendi evini paylaşsın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın