• 257
    sürekli vefat eden tanıdıklarımızın, tanımadığımız ama aile olduğumuz kişilerin haberini veya naaşlarını görüyoruz. zaten psikoloji falan kalmadı ancak hala gıda olmasa da giyime ve barınmaya muhtaç binlerce kişi var. gözler önünden gitmeyen görüntüler var ve çoğu insanın psikolojisinin düzelmesi maalesef mümkün değil. bu kadar evi barkı yıkılan insanlar ne yapacak aç açıkta kaldı nasıl düzelecek bunlar bilmiyorum. enkazdan çıkarıldıktan sonra yarım saat içinde vefat eden çocuğun enkazdan çıkarken gülüşü gözümün önünden gitmiyor. hastanelerde yer olmadığı için ölen insanlar ceset torbalarında hastane bahçelerinde duruyordu. termal kameralar ve sese duyarlı aletler keşke daha erken gelebilseydi.

    ülkemizin insanından ümidi kesmişken insanların birbirine yardım etmesi, kendi çayından çorbasından vermesi, aç susuz birilerine yardım etmesi... çok güzel insanlarımız var, buradaki insanların da çoğu çok güzel çok düşünceli insanlar. hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. tüm ülke seferber olmuş, yardımların içinde çocuğunun tek kalan battaniyesini kıyafetlerini gönderenler, araya para koyanlar, harçlığını veren öğrenciler...

    ali'nin bulunduğu yerden ayrılmak zorunda kaldım ama en son çevre yerlerden canlı çıkarılan kişiler vardı. doğacak çocuğunu daha galatasaray renklerine aşık edeceğiz öyle vazgeçmek yok. kendisi ve eşi iyi olduktan sonra çocuğunu ben galatasaraylı yapacağım hatta bizzat. umarım kendisi ve tüm enkazda kalan insanlar sağlıklı bir şekilde çıkartılır. umarım bunları en kısa sürede atlatabiliriz. allah'a emanet olun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın