• 65
    galatasaray sözlük'ün karmalarından biri olan fikri hür vicdanı hür sözünün olduğu düşünüldüğünde eşiği tartışılabilecek entry tipi.

    en katlanamadığım insan tipi böyle tarafsızmış gibi görünen, apolitikliği marifet sayıp etrafına empoze etmeye çalışan sözde objektifmiş ve çıkarları için en doğru kimse (tabi çıkarları nedeniyle bu doğru hep değişir bunlarda) ondan taraf olan kişilerdir. kişisel menfaatleri için oy verenler çocuklarımızın geleceğini karartanlardır.

    her sabah yenilen ekmeğin, binilen otobüsün, içilen çayın, kahvenin fiyatını siyaset belirler. desteklediğin kulübün izlemen için transfer edeceği futbolcunun maaşını, bonservisini bile siyaset belirler. siyasetin aldığı karar herkesin hayatını etkiler. siyaset hayatın kendisidir kardeşim kendisidir.

    ayrıca atatürkçülük sadece siyaset midir? mesela atatürk’ün “halkçılık, toplumsal düzenini emeğine, hukukuna dayandırmak isteyen bir toplumsal uğraştır” biçiminde özetlediği ilke mi acaba bazı beylere batıyor?

    ayrıca siyasi entry girmek ve bunun arkasında durmak zannediyorum ki intihalli entry girip sonra bu fark edilince panikleyip silmekten daha doğru bir davranıştır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın