• 212
    dubois'in sol bekte oynayacağına kesin gözüyle bakarsak, ileride bir adet yerliye ihtiyacımız olacak. bu da muhtemelen barış alper olur. fizik olarak çok güçlü ve hızlı bir oyuncu olması, temaslı oynaması ve boey'e yardımcı olması nedeniyle ilk tercih barış. bu maçlar vitrin maçlardır, o yüzden barış da oliviera da normalin üstünde oynar merak etmeyin.

    oliviera yerine berkan tercihi karlı havada fiziken iyi olur diye düşünüyoruz ama madalyonunun öteki yüzü öyle olmaz. öncelikle birebir aynı oyuncular değiller. ikincisi bu tercih oyun kurulumumuzu bozabilir. her maç ümraniye gibi olmaz. o maç bir an önce kazanalım düşüncesiyle başlayan ve sonucunda zor kazandığımız bir maç oldu. geraldo adlı topçuları sadece emre taşdemir'i değil nelsson ve abdülkerim'i de sürekli yıprattı. açık açık çoğu futbolcumuz konsantre olamamıştı belli. oliviera da maçına göre şerbet verecek birisi. çıkar akşam porto günleri gibi takılır merak etmeyin. oturmuş düzeni olan bir takımın en önemli isimlerinden birini, oyunun merkezindeki adamı kolay kolay yedeğe atamayız.

    zor maç olacak orası kesin. geriye düşmediğimiz vakit veya düşsek de reaksiyon verdiğimiz bir oyun olursa kazanırız. şöyle diyeyim: 80 inci dakika berabere geçilmişse yine kazanırız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın