resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 5386
    akşam oynanacak 5 şubat 2023 galatasaray trabzonspor maçında oldukça kritik tercihler yapmak zorunda kalacak hocamız. ayrıca yapacağı tercihler oyun stilimizi de tamamen değiştirebilir.

    sol bek açısından leo dubois'nın banko olduğunu düşünürsek sahaya bir tane daha türk futbolcu atmamız gerekecek. bunun için olağan şüpheliler barış alper yılmaz, berkan kutlu ve yunus akgün. barış ve yunus sağ ön için berkan ise orta saha için alternatif. her üçünün de getirdikleri kadar götürdükleri var. sağ ön için yabancı alternatifimiz milot rashica'nın durumu ise tamamen berkan'ın oynamasına bağlı.

    berkan ilk on bir çıkarsa oliveira'nın yedek kalması demek olur. bu tercih savunma önlemini arttırır ama hücumda eksik kalmana sebebiyet verir. oliveira son birkaç maçtır düşüş yaşasa da ceza sahası koşusu ve yayda buluştuğu toplar tehlike yaratabilecek bir isim ama savunmaya da ciddi yük getirdiğini kabul etmek lazım. sağ ön için en güçlü iki aday barış ya da rashica. yunus biraz daha alternatif isim olarak düşünülüyor. barış ve rashica her iki oyuncuda bekine yardım konusunda sorun yaşamayan isimler. yalnız toplu oyunda rashica çok daha önde ama hava toplarında ve ikinci forvet gibi oynayabilme barış'ın yapabildiği özellikler.

    vallahi ben düşündükce işin içinden çıkamadım. umarım okan hocanın yapacağı tercihler konusunda şansı yanında olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın