• 32255
    son zamanlada ali koç tarafından son çare olarak şiddetle odağı saha dışına çekilmeye çalışılan takım. bu da bizi bekleyen en büyük tehlike durumunda gözküyor çünkü rakipler oyun olarak tırnağımız dahi etmiyor.

    şimdi gelelim bu algının takım üzerindeki etkisine. yabancı futbolcuların paylaşımlarına bakacak olursak, ıcardi, mertens, rahisca, torreia, sergio, boey, dubois, nelson, tam 8 yabancı oyuncumuzun, sıçmık youtube videolarını kendi dillerine çevirtip izleyip etkileneceğini hiç ama hiç sanmıyorum. belki artık bizden biri olan muslera olabilir diyeceğim ama ona da pek ihtimal vermiyorum açıkçası.

    gelelim takım ilk 11'inde bulunan 3 türk futbolcuya..

    bu 3 oyuncuyu en çok dakika bulandan başlayarak sıralarsak genellikle şu havuzdan seçiliyor. kerem, abdülkerim, barış, berkan, yunus, emre.

    bunların içinde algılardan etkilenebilecek karakterdeki oyuncuları en çoktan başlayarak sıralayacak olursak liste şöyle çıkıyor; yunus, berkan, emre, kerem, abdülkerim, barış. bu listenin yukardaki listenin tersten haline dönmesi bizim için iyi bir şans.

    sahadaki oyuncular, saha dışında sıçmığa dönen futbol gündemini hiç anlamamalı, anlıyorsa da etkilenmemeli. bu açıdan baktığımızda 8,9 yabancı oyuncumuz hem türk gündeminden ( belik muslera hariç ) bihaber, hem de mental olarak güçlüler. türk oyuncularımızdan da barış bu konuda çok başarılı, abdülkerim ve kerem de ortalamanın üzerindeler.

    bu durum bize avantaj sağlıyor. işi belki de en zon olan ise tekinik yönetim. okan hocam ve tüm yardımcıları için gerekirse psikojik destek alınmalı. saha dışındaki sıçmık gündemden etlienmemeliler, sadece ve sadece önlerine ve sahaya bakmalılar.
    imparatorumuz fatih terim sünepe bir yönetim döneminde bir insanın kaldıramayacağı kadar yoruldu bu tür olaylardan. okan hocam'da aynı hataya asla düşülmemeli. güler yüzüyle antrenmanlarına devam etmeli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın