• 32321
    eğer sakin kalır ve konsantrasyonunu bozmazsa şampiyon olacak takımdır. burada önemli olan gelebilecek bir mağlubiyetten sonra ne "çok fark var bizi geçemezler" demek ne de "seri bitti yandık geçileceğiz" endişesine düşmemek lazım. yeneriz yeniliriz ama her zaman %100'ümüzü sahaya vermeliyiz.

    uzun süredir şubat ayına dikkat çektiğim için önümüzdeki viraj ile ilgili bir iki notum var. öncelikle trabzonspor maçı çok kritik. orada alacağımız galibiyet bize büyük kredi verecek. ligin ikinci yarısının daha başındayız. önümüzde çok fazla maç var. asla havaya girmemeliyiz. aşağıda önümüzdeki süreci özetleyeceğim;

    24. hafta antep deplasmanına gidiyoruz. bir süredir zor günler geçiriyorlar ama her zaman için antep deplasmanı bize ters gelmiştir.

    edit: kupa beyi arkadaşımız uyardı antep deplasmanında son 9 yılda 6 galibiyet 2 yenilgi ve 1 beraberlik almışız. yani o kadar da ters değilmiş :d

    25. hafta kritik çünkü fenerbahçe bay geçecek bu haftayı ve içeride kasımpaşa ile oynuyoruz. selçuk inan'ın takımı toparlanıyor çok ciddiyetle çıkmalıyız maça. rakip bay geçtiği için bir maçı eksik puan farkı 9-10 puana çıkabilir.

    26. hafta konyaspor deplasmanındayız. fenerbahçe alanyaspor deplasmanında. alanyaspor fenerbahçe'den 5'ten az yemeyeceğini düşünürsek düşüşte olan konyaspor karşısında yenemiyorsan yenilme düzeninde oynamalıyız.

    27. hafta bence en kritik hafta olacak. eğer bu haftaya kadar puan farkını 4-5-6 civarında tutabilirsek bu hafta kırılma noktası olacaktır. biz içeride adana demirspor ile oynarken, fenerbahçe beşiktaş derbisi oynanacak aynı hafta. o derbiden çıkacak bir beraberlik ve bizim alacağımız bir galibiyet ile çok rahatlarız.

    28. hafta'yı bay geçiyoruz ve fenerbahçe karagümrük deplasmanında olacak. 25. haftada oluşacak puan farkı bu haftada kapandığında dahi eğer 7'nin üzerindeyse kalan 10 haftaya büyük şans ile girmiş olacağız.

    bu haftadan sonra bile 10 maç var geride. o yüzden ligin sonuna kadar her şey olur. sakin ve konsantre olalım arkası gelecektir çünkü kadromuz bunu yapabilecek güçte olduğunu herkese kanıtladı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın