resim
Lale Orta
Görev:Eski Hakem
Yaş:64
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 172
    yeni merkez hakem kurulu başkanımız. kendisinin kadın olması ve chp'ye üye olması mhk başkanı olmasına ne katkı sağlamalı ne de engel olmalı. bunlar bir kişiye üstünlük sağlayacak özellikler değil. ancak fb yönetiminden birisinin maaşlı çalışanı olması tam anlamıyla mhk başkanı olmasının önünde engel teşkil etmesi gereken bir durumdur. bu sebeple hiç bir şekilde kendisinin mhk başkanı olmasını desteklemiyorum.

    bu arada bu durum en çok fener'in başını ağrıtacak ama farkında değiller. bu hafta veya önümüzdeki haftalarda gerçekleşecek ilk hatadan itibaren öyle bir gürültü kopmaya başlayacak ki kendisinin fener ile ilişkisi sebebiyle, ortalığı yine toz duman kaplayacak.

    bizim, hakemi de kendisinin yönettiği mhk'yı da yeneriz modunu açıp, her ne durumda olursa olsun galibiyetlerimize devam etmemiz şart. o nedenle en önemli konu konsantrasyon. bu akşam şampiyonluk yolunda kalan maçlarımızın ilkini (1 şubat 2023 galatasaray ümraniyespor maçı) yapacağız ve alacağımız her galibiyet suyun öteki tarafındaki gerginliği yükseltecek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın