resim
Lale Orta
Görev:Eski Hakem
Yaş:64
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 169
    daha dün tff ve kurumlarının hükümetten bağımsız olamayacağını, ancak güç odaklarının da sözünden çıkmayacağına dair bir yazı yazmıştım.
    bugün ise kendisinin https://gss.gs/A1p.jpeg bu görsel ile chp üyesi olduğunu gördüm.
    ne kadar doğru tespitte bulunduğumu bir kez daha anladım. siyaset derinden futbola sirayet etmiş olsa da kirli eller operasyonu yapılmadan bu sistem bozulmaz.
    kendisini bu güne kadar 2 kere dinledim. ikisinde de fifa kokartını nasıl yanlış kullanırım diye kendini zorladığını gördüm. kusura bakmasın ben kadın erkek pozitif ayrımcılığında değilim. kadın diye eleştirilmez değil. bu sektörün içindeyse eleştirilecek hatta istenmiyorsa bırakıp gidecek. kadınlar görevini kötüye kullanamaz mı? böyle bir kaide mi var? erkek egemen toplumların dayatmış olduğu kadına saygı kavramı ne kadar gerçekçi dursa da bu gibi toplumu derinden ilgilendiren konularda da pozitif ayrımcılık olmamalı. işgal etmiş olduğu koltuğun kutsallığı adalet ve eşitlikten geçer. taraflı biri bu koltuğa oturamaz. takım tutan biri bu koltukta kendisini arındırmış bir şekilde görev icra etmelidir. daha futbol oynamış oynamamış konularına girmiyorum bile.
App Store'dan indirin Google Play'den alın