• 260
    galatasaray açısından x partili birisinden farkı olmayan kişiler.
    sevgili arkadaşlar mayıs ayındaki seçimde akp gitse yerine altılı masa gelse galatasaray için birşey değişecek mi zannediyorsunuz? bakın ülke için demiyorum galatasaray için diyorum.
    fenerbahçe için ekrem imamoglu'nu açıkça tehdit eden uğur dündar'ı unutmayın. sürekli galatasaray aleyhine algı oluşturan sözcü gazetesini unutmayın. en muhalif isimlerin fenerbahçe söz konusu olunca nasıl bir anda canavara döndüğünü unutmayın. gezi dönemi ve ali koç yazıp google'a aratın bakalım hangi partiden daha fazla destek alabilir?
    belki şimdikinden bile daha beter bir ortam olacak galatasaray için. siz iktidar değişince galatasaray için herşey güllük gülistanlık mı olacak zannediyorsunuz? he devlet için millet için çok kritik bir dönüm noktası bu seçim o başka konu.
    kısacası galatasaray sevgisi başka birşey, parti konusu bambaşka birşey. ha buradan da akp'li olduğum yorumu çıkmasın. zira değilim. daha doğrusu herhangi bir partiye doğrudan sempati besleyen birisi değilim, hiç olmadım. takım tutar gibi parti tutmam. zira doğru gelmez bana o tutum. kriterlerim vardır ve o kriterlere göre değerlendirip oy veririm.
App Store'dan indirin Google Play'den alın