resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 5355
    en önemli özelliği ekip çalışmasını ön planda tutmak olan hocamız. teknik ekip alanında iyi olan insanlardan kurulu, kemerburgaz'ı dizayn etmede yardımcı olmaları için alman antrenörler, duran topları çalıştırması için ispanyol antrenör getirtti (ki aslında avrupa kulüplerine bakarsanız bize daha da teknik yardımcı lazım) ve ne kadar doğru kararlar verdiğini sahada bize gösterdi. ayrıca bu kadar yıldız isimleri yönetebiliyor olması, aynı oranda genç futbolculara da şans veriyor olması galatasaray'ın bu kültürünü fazlasıyla benimsediğini gösteriyor. misal aylar önce kasımpaşa maçında emin bayram'ın gösterdiği performans ile son giresun maçında gösterdiği performansta ciddi bir ilerleme var. galatasaray'da görmek istediğimiz şey budur.
    hocanın en güzel tarafı da zeki oyuncularla çalışmayı seviyor olması. yaptırdığı transferler hep bunu gösterdi. oynattığı gençleri de bu yönde geliştirmeye çalıştığı çok bariz, futbolcuların oyun aklı ve mental yönünü geliştirmeye daha çok odaklı gibi görünüyor. şu anda galatasaray futbol takımının rakiplerinden en büyük farkı da bu.
    ben şahsen her rakibe uygun bir saha içi yerleşimi bulabilen, her rakibi çözebilen, oyun disiplinini hiç olmadığı kadar yüksek seviyede tutan (ki bu durum ne 2005-06, 2007-08, 2011-12, 2012-13, 2014-15, 2017-18, 2018-19 takımlarında bu seviyede değildi) burukball futbolunu çok beğendim ve bizim futbolda modern çağa geçmemizi sağladığını düşünüyorum.
    oynatadursun, galatasaray'da olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın