resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 1090
    galatasaray’a kazandırdığı sembol isimler, başarılar ve ileride kazandıracağı daha büyük başarılar bir nesli daha galatasaraylı yapacak. senelerdir tek teneke kazanamamış kulübün vasat başkanı icraatlarının meyvesini önümüzdeki yıllarda fenerli olmayan bir nesille toplayacak. hatta şampiyonluk sayısında beşiktaş’ın 2.’lik koltuğunu alması bile mümkün.

    erden bey taraftarla kenetlenmiş bir yönetici. bunu da şovla, söylemle değil bizzat icraatlarıyla sağladı. büyük fedakarlıklar yaparken kameralardan saklandı, galatasaray’ın hakkı yenirken kameralar karşısında ders verdi. kişisel çıkarlardan arınmış bir yönetici.

    kendisini hedef alan iç ve dış mihraklara gelirsek, erden beye buradan çağrımdır. 30 milyon taraftar tek yürek olduktan sonra karşısında kimse duramaz. bugün erden bey galatasaray taraftarına kimi işaret etse o kişi her anlamda cehennemi yaşar. keita balde’ye bile saran güruh 3-5 iç mihrakla 3-5 dış çakalı lime lime eder.*

    sözün özü, eğer hassas bir insansa merak etmesin. canını da sıkmasın. hedef göstersin yeter. terimci tayfa, yangıncı tayfa, yamyam tayfa vs. hazır kıta bekliyor.* böyle bir gücü, troll ordusunu para döksen kuramazsın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın