• 32232
    2023 senesinde turkiye ligindeki en kaliteli, en verimli kadroya sahip. ilk 11'i cok kaliteli, yedeklerin de cogunun maliyeti yuksek degil. yedek stoperlerimizin toplam maasi muhtemelen 500.000 euro'yu gecmiyordur. bize maas anlaminda yuk olan oyuncular mata, van aanholt ve seferovic. seferovic disinda katki alamadigimiz oyuncu yok.

    bunun disinda, okan buruk'un koydugu akilla en guzel oyunu da biz oynuyoruz ancak gecmis senelerden farkimiz isin savunma kismini da iyi yapiyoruz. fatih terim'in iyi oldugu donemlerde cok iyi hucum setlerimiz olurdu ancak isin savunma kismina cok odaklanilmazdi. bu donem top rakipteyken ne yaptigini bilen bir galatasaray var ki bu da bize deplasmanlarda galibiyet olarak geri donuyor.

    bu seneki sampiyonluk bize sadece kupa olarak degil, oyuncu satisinda gelir olarak da geri donecektir. boey, nelsson, kerem'den 70-80 milyon euro arasi gelir elde edebiliriz. bunun disinda her zaman piyasasi olan midjso, muhammed, morutan, yunus, yusuf demir, oliveira, baris alper, dubois gibi oyunculardan da toplamda 20-30 milyon euro gelir elde etme sansimiz var. orta sahaya bedelsiz bir ilkay gundogan takviyesi, belki altay bayindir'in bedelsiz transferi, hamza'nin ilk 11'e yerlestirilmesi ile seneye transferde ciddi butce acilabilir. yolun solu aydinlik.
App Store'dan indirin Google Play'den alın